Parc de Nadal

Des de l'Ajuntament tenim molt clar que hem de centrar tots els esforços i recursos a prioritzar l'atenció a les persones i a mantenir els serveis que donen resposta a les necessitats socials, culturals i de lleure de tots els vilatans de Molins de Rei.

El Nadal és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu volem oferir-los un ampli ventall d'activitats per al seu lleure, per la seva educació, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares. Amb aquesta finalitat, enguany tornem a obrir espais i a activar una programació d'activitats com el Parc de Nadal, amb diferents preus per tal que s'ajusti a les necessitats de les famílies.

El Parc de Nadal és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d'acord amb les seves preferències. El funcionament de l'activitat potencia l'autonomia de l'Infant, que en tot moment pot escollir l'espai de joc.

Alhora, també compteu amb les activitats del Centre Comunitari Pont de la Cadena i al Centre Cívic de l'Àngel (que mantenen la seva  oferta de setembre a juny), la Ludoteca d'Estiu i els Casals d'Estiu, que cobreixen els espais de lleure dels vostres fills.

Xavi Paz
Alcalde

Esteve Altozano
Regidor d'Infancia i Joventut


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada